VILKÅR

Beautyandsoul.no tilbyr ulike betalingsmetoder som du velger når du er i kassen, før du bekrefter din bestilling og betaler for din ordre. Vi samarbeider med KLARNA og VIPPS for at du skal kunne velge en trygg og smidig betalingsmetode. Velg det som passer best for deg.


Avtalen

Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og Beautyandsoul.no. Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Avtalen består av disse vilkår og opplysninger gitt i bestillingsløsningen. En bekreftelse blir sendt til den e-postadressen du har angitt ved bestilling.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Kjøpet er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett, nøyaktig informasjon kan du finne her: https://lovdata.no/dokument/LTI/lov/2002-06-21-34

 

Pris

Alle priser er i norske kroner. Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære. For produkter som inngår i ulike kampanjer gjelder prisene under den aktuelle kampanjeperioden.

 

Betaling med Klarna - del opp betalingen - utsett i inntil 36 måneder

Du kan velge månedlig finansiering slik at du kan betale over en periode på 3 - 36 månder, velg det som passer best for deg. Du vil se både hele beløpet som skal betales og månedskostnaden i kassen før du bekrefter betalingen i kasse. Du får faktura tilsendt pr. e-post når varene sendes fra oss, og du får i tillegg en påminnelse når det er på tide å betale. For å delbetale må du ha fylt 18 år og oppgi ditt personnummer for kredittsjekk fra Klarna.

Klarna - Betal nå (kort eller bankbetaling)
Benytter du kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpesummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

Første gang du benytter betalingsvalget Betal nå fra Klarna, må du oppgi kortopplysninger eller kontoopplysninger for at Klarna skal kunne behandle din betaling. Har du benyttet Klarna før vil registreringen være raskere.

Klarna betal senere - faktura med 30 dagers betalingsutsettelse

Velger du Klarna Betal senere, kan du vente med å betale til du har mottatt varen. Når varene blir sendt starter betalingsperioden. Du får faktura tilsendt pr. e-post når varene sendes fra oss, og du får i tillegg en påminnelse når det er på tide å betale. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år og oppgi ditt personnummer for kredittsjekk fra Klarna.

Dine fordeler dersom du betaler med Klarna:

Betaler du varer med Klarna får du full kjøpsbeskyttelse, og du kan samle alle dine kjøp på ett sted i Klarna-appen. Du kan administrere dine kjøp, fakturaer og betalinger i Klarna-appen som du kan laste ned på telefonen. Du kan også chatte med kundeservice hos Klarna 24/7. 

Mer informasjon og hjelp fra Klarna: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

 

Betaling med vipps

Vipps er en betalingstjeneste som er rask og enkel å benytte for deg som har en Vippskonto. 

Alt du trenger å gjøre for å betale med Vipps er å legge inn ditt mobilnummer og bekrefte betalingen i appen. Du får kvittering og kan holde oversikt over betalingene dine i Vipps-appen. 

Mer om Vipps finner du her: https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/privat/

 


Betaling med Stripe


Vi benytter en betalingsløsning fra Stripe Inc, der du kan betale med Visa eller Mastercard. Stripe er en stor og internasjonalt anerkjent betalingsformidler som lever av å gjøre betaling på nettet trygt.

Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer du oppgir ved betaling. Denne informasjonen sendes kryptert direkte til dem og er aldri innom vår server. Vi får kun tilbake en bekreftelse på at betalingen er gjennomført, slik at systemet vårt kan sette status på bestillingen din til betalt.

Mer om Stripe finner du her: https://stripe.com/en-no

 

Tilbakebetaling

Avtalt beløp for refusjon vil bli tilbakebetalt på din konto/kort så fort din refusjonssak er ferdig behandlet. Har du spørsmål vedr. refusjoner kontakt vår kundeservice.

 

Bruk av rabattkoder i kassen for redusert pris

Har du fått en gyldig rabattkode legger du den inn i handlekurven før du kommer til kassen. Det finnes et eget felt hvor du kan skrive inn din rabattkode og aktivere den. Når rabattkoden er aktivert kan du klikke deg videre til kassen for betaling.